Obligatieplan - € 47.600,00 / € 50.000,00    Meer info
 

Nieuws

Achter de schermen wordt bij Sociaal Centrum Eijsden hard gewerkt. Om ons toch te kunnen volgen, lees je hier alle actuele informatie. Op die manier betrekken we je graag bij de laatste ontwikkelingen.

 

Kom klussen tijdens NLdoet

De afgelopen weken is er flink verbouwd in het voormalige Groene Kruisgebouw. Zo zijn er muren weggehaald, vloeren gelegd, zonnepanelen geplaatst en ramen vervangen. Maar nu de grote klussen zijn afgerond, kunnen we nog wat extra hulp gebruiken.

Tijdens NL Doet gaan we aan de slag met kleinere kluswerkzaamheden. Denk daarbij aan het schilderen van muren, het verleggen van de stoep en diverse tuinwerkzaamheden. Voor klusgereedschap wordt gezorgd.

Datum
Zaterdag 14 maart
Tijd
09:30 - 16:00

Aanmelden
Wil je ons komen helpen? Meld je dan aan op www.nldoet.nl of per mail via
wim.de.jong1@home.nl.

 

Help mee

Iedereen heeft talent. En laat Sociaal Centrum Eijsden nu dé plek zijn waar deze talenten zich kruisen en samen bouwen aan iets moois. Dus kun jij bijvoorbeeld goed klussen, tuinieren, administreren of koken? Meld je dan bij ons!

De komende periode kunnen we nog flink wat hulp gebruiken. We zijn vooral nog op zoek naar:

Schilders (binnenwerk)
voor de periode april/mei

Tuiniers
voor de periode april/mei

Tuinbestraters
voor de periode april/mei

Verhuizers/inrichters
voor de periode april/mei

Communicatietalenten
voor de werkgroep 'Opening', periode maart t/m september

Wat betreft de praktische klussen wordt er gezorgd voor werkmateriaal, bescherming en een duidelijke dag- en taakverdeling. Je mag zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent, ook als dat maar één dag is.

Wil je ons op een andere manier helpen met jouw talent? Vul dan dit formulier in.

 

Oude foto's gezocht

Een vernieuwd Groene Kruisgebouw dat verwijst naar vroeger: wat zou dat mooi zijn! Daarom zijn we op zoek naar oude foto’s van het voormalige Groene Kruisgebouw. Het liefst uit de jaren '50 en '60, toen het gebouw de functie van consultatiebureau had. Foto's van zowel de binnen- als buitenkant zijn welkom.

Heeft u nog oude foto's?
We zijn enorm blij als u uw oude foto's met ons wil delen. Uiteraard krijgt u uw originele foto's terug; alleen het maken van een kopie is voldoende. De foto's zullen worden gebruikt voor de inrichting van het vernieuwde Groene Kruisgebouw.

Contact
We komen de foto's graag bij u ophalen. Stuur daarvoor een bericht via info@sceijsden.nl. U kunt uw foto's ook zelf langsbrengen op het secretariaat op Martin Luther Kingstraat 4A. Indien bekend willen we graag weten hoe u aan de foto bent gekomen, wie/wat op de foto zichtbaar is en uit welk jaar/welke periode de foto dateert. 

Alvast vriendelijk bedankt voor uw hulp!

 

Nieuwe naam

De naam 'Sociaal Centrum Eijsden' dekt natuurlijk wel de lading van ons initiatief, maar roept niet het hartverwarmend gevoel op waar we naar zoeken. Bovendien willen we ervoor zorgen dat het van alle inwoners van Eijsden wordt: zowel het gebouw als de naam die het draagt.

Prijsvraag
Daarom vragen we iedereen mee te denken over een nieuwe naam. Ideeën kunnen in de zomer van 2020 worden ingeleverd in de SCE-ideeëndoos bij PLUS Raymond en Esther Custers. En... er valt ook nog iets te winnen: degene die de nieuwe naam verzint, ontvangt een VIP-uitnodiging voor de opening. De winnende naam wordt vlak voor de opening bekend gemaakt via www.sceijsden.nl.

N.B.: het is niet toegestaan de naam ‘Groene Kruis’ te gebruiken. Deze is al in gebruik door de Groene Kruis Ledenorganisatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK