Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Lovende woorden voor Repair Café van SCE

In elke provincie wordt deze week de winnaar voor de ‘Kringlogo-prijs 2024’ bekendgemaakt. Daarvoor komen burgerinitiatieven in aanmerking die zich op een onderscheidende manier inzetten voor een duurzame toekomst. In Limburg was ook het Repair Café van SCE genomineerd. De hoofdprijs ging dit jaar na een ander initiatief. Maar de lovende woorden van de jury zijn een heel mooi compliment voor onze vrijwilligers bij deze activiteit. Een citaat:

“Bij het Repaircafé van Sociaal Centrum Eijsden zetten vrijwilligers zich samen actief in om kapotte producten te repareren. Dit zorgt ervoor dat er in de omgeving minder wordt weggegooid, en creëert bewustwording om spullen langer te blijven gebruiken. Het is erg toegankelijk, en zorgt ervoor dat er kennis en kunde gedeeld worden. Een mooi en actief initiatief dat absoluut een positieve bijdrage levert aan een circulaire toekomst.”

Meer info over ons Repair Café is te vinden op www.sceijsden.nl/activiteiten/

Lovende woorden voor Repair Café van SCE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK