Activiteiten

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Zou je ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten? Of heb heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee.

 
Beweegochtend
 

Beweegochtend

Begin jij de week ook graag fris en ontspannen? Doe dan mee aan de beweegochtend in de achtertuin!

Meike Boonen brengt haar Qi gong-ervaring in om je te laten ervaren dat je ook van rustige bewegingen energie kunt krijgen. Een heerlijke activiteit om de week buiten goed te beginnen.

Lees meer


 
Digitaal Café
 

Digitaal Café

Heb je vragen over je DigiD? Wil je weten hoe je e-books op je e-reader of tablet zet? Of heb je vragen over je computer, tablet of telefoon? Kom dan gerust eens langs tijdens het Digitaal Café.

Lees meer


 
't Greune Hart
 

't Greune Hart

Bij 't Greune Hart kun je langskomen voor een gezellige, creatieve ochtend of middag. Mensen die alleen willen langskomen voor een kopje koffie zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Lees meer


 
Inloopcafé
 

Inloopcafé

In het Inloopcafé kun je langskomen om een kopje koffie te drinken en een krant of tijdschrift te lezen. Heuvellandbibliotheken zorgt voor een gevarieerd aanbod waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken. Het leesmateriaal is actueel, wordt geregeld ververst en bestaat uit bladen voor iedereen.

Lees meer


 
De Kookclub
 

De Kookclub

Hou jij van koken, lekker eten en een portie gezelligheid? Doe dan mee met onze Kookclub! Wie weet leer je nog nieuwe gerechten koken of heb jij nog geheime recepten die je graag met anderen wil delen.

Lees meer


 
Moestuinieren
 

Moestuinieren

Greuj en Bleuj is opgericht met als doel mensen bij elkaar te brengen door samen in de buitenlucht aan de slag te gaan. In het voorjaar van 2019 hebben ze in de ruime tuin van het Groene Kruisgebouw een moestuin aangelegd om daar groenten, fruit en andere planten te verbouwen.

Lees meer


 
De Muziekproeverij
 

De Muziekproeverij

De Muziekproeverij is een kort huiskamerconcert dat je de kans geeft kennis te maken met klassieke muziek. De muziek wordt gespeeld door muzikanten uit de omgeving. Na afloop staat er koffie en vlaai klaar en kun je ervaringen uitwisselen met mensen uit de buurt.

Lees meer


 
Repair Café
 

Repair Café

Je kapotte spullen weggooien? Zonde en misschien helemaal niet nodig! Kom langs bij ons Repair Café en geef je spullen een tweede kans. Dit scheelt in de portemonnee en is goed voor het milieu.

Lees meer


 
Samen eten
 

Samen eten

Vind jij het gezellig om samen met andere mensen uit de buurt te eten? Schuif dan gezellig aan en eet een hapje met ons mee.

Lees meer


 
Samen ontbijten
 

Samen ontbijten

Vind jij het ook gezellig om samen te ontbijten en mensen uit je buurt beter te leren kennen? Schuif dan gezellig aan tijdens 'Samen ontbijten' en wij verzorgen de rest!

Lees meer


 
Sport en spel voor kids
 

Sport en spel voor kids

Speciaal voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar organiseren we een sportieve activiteit. Dit doen we in samenwerking met Lyvia, een organisatie die mensen met elkaar verbindt voor een fijnere buurt.

Lees meer


 
Taalcafé
 

Taalcafé

Wil je oefenen met het Nederlands spreken? Of wil je graag anderen helpen de Nederlandse taal te leren? Kom dan naar het Taalcafé. Mensen kunnen hier samenkomen om samen Nederlands te oefenen.

Lees meer


 
Wandelen
 

Wandelen

Elke maandagochtend kun je komen wandelen. De organisatoren kiezen altijd een mooie route uit van zo'n 2 km, waarbij af en toe pauze wordt gehouden bij een bankje. Sommige deelnemers nemen de hond mee of gebruiken een rollator ter ondersteuning.

Lees meer


 
Youth Academy
 

Youth Academy

Bij de Youth Academy maak je kennis met allerlei beroepen: van striptekenaar tot sportdocent en van timmerman tot filosoof. Zij vertellen je alles over wat hun beroep zo tof maakt!

Lees meer


 
Zin in Koken
 

Zin in Koken

Wil jij graag oefenen met de Nederlandse taal? En hou je van lekker en gezond koken? Bij Zin in koken kun je samen met anderen lekker koken én oefenen met de Nederlandse taal.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK