Activiteiten

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Zou je ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten? Of heb heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee.

Terug naar overzicht
 

Samen ontbijten

Vind jij het ook gezellig om samen te ontbijten en mensen uit je buurt beter te leren kennen? Schuif dan gezellig aan tijdens 'Samen ontbijten' en wij verzorgen de rest!

Tijdens ‘Samen ontbijten’ verzorgen we een overheerlijk ontbijt met voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een lekker kopje koffie of thee, verse broodjes en diverse soorten vleeswaren, kaas en zoetigheid.

Wanneer?

Datum: elke eerste zondag van de maand
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Voor deelname vragen we een bijdrage van € 3 per deelnemer.

Aanmelden

Lijkt het jou ook gezellig om samen te ontbijten? Meld je dan voor de eerstvolgende keer aan via www.sceijsden.nl/ontbijten. Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen? Geef het aan ons door via info@sceijsden.nl. Wil je je liever telefonisch aanmelden? Bel dan Wim Ringens via +31 (0) 6 14 68 62 32.

Samen ontbijten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK