Activiteiten

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Zou je ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten? Of heb heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee.

Terug naar overzicht
 

Zin in Koken

Zin in Koken is een leuke online kookcursus voor mensen met kinderen (vanaf groep 3) die lekker en gezond willen koken en tegelijkertijd aan hun Nederlandse taalvaardigheid willen werken.

Tijdens de cursus gaan we samen koken waarbij je tips krijgt over lekker, gezond én betaalbaar eten, het stimuleren van je kind om gezond te eten en het bewaren van producten. Daarbij maak je kennis met verschillende streekproducten. Na het koken met kok Hanneke kun je thuis gezellig samen met je gezin de zelf gemaakte maaltijd eten.

Wanneer?

Data: 2, 9, 16 en 23 november
Tijd: van 17.00 tot 18.00 uur
Locatie: Zoom

Aanmelden

Ben je of ken je iemand die het leuk vindt om mee te doen? Aanmelden kan tot en met 26 oktober via een e-mail aan: kunstencultuur@eijsden-margraten.nl.

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Eijsden-Margraten.

Zin in Koken

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK