Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

De Zonnebloem weer van start

Vanaf maandag 19 april mag De Zonnebloem weer van start met het organiseren van activiteiten. Er zijn namelijk nu voldoende maatregelen getroffen om weer een aantal bezoekers te ontvangen.

Elke twee weken organiseert De Zonnebloem nu handwerkmiddagen voor mensen met een fysieke beperking. Er zijn altijd twee vrijwilligers aanwezig om de bezoekers te ontvangen en te helpen waar nodig. Alle aanwezigen zijn inmiddels al ten minste één keer gevaccineerd tegen corona, maar uiteraard houden zij zich ook aan de actuele coronamaatregelen.

Lange tijd hebben de activiteiten van De Zonnebloem vanwege de coronamaatregelen stilgelegen. Veel mensen die normaal gesproken van hun aanbod gebruik maken, konden elkaar daarom niet ontmoeten. We hopen dat zij door deze ontwikkelingen weer met elkaar in contact komen en samen een gezellige middag kunnen beleven.

Meedoen?

Wilt u ook graag meedoen aan deze activiteit? Neem dan eerst contact op met Ank van Schie via 06-57338338 of cenegorissen@gmail.com.

De Zonnebloem weer van start

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK