Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Timmerman bij de Youth Academy

Hou jij ervan om mooie dingen te maken? En lijkt het je leuk om later met je handen of met machines te werken? Kom dan op 21 januari naar de Youth Academy, dit keer bij Bouwbedrijf Lardenoije. Daar vertelt een echte timmerman je alles over wat zijn beroep zo leuk maakt!

Als timmerman of -vrouw maak, repareer en monteer je allerlei dingen van hout. Denk bijvoorbeeld aan een stoel of tafel, maar ook aan deuren en raamkozijnen. Er komt behoorlijk wat techniek bij kijken, maar je kunt er ook je creativiteit in kwijt.

Op zaterdag 21 januari vertelt een echte timmerman je alles over zijn vak. Hij vertelt je welke opleiding hij heeft gevolgd en wat je als timmerman allemaal kan doen en maken. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag om iets moois te maken!

Wanneer?

Datum: zaterdag 21 januari
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bouwbedrijf Lardenoije, Industrieweg 8 (Eijsden)

Voor deelname vragen we € 1. Meld je snel aan via www.sceijsden.nl/youthacademy, want vol is vol!

Over de Youth Academy

Bij de Youth Academy maak je kennis met allerlei beroepen: van striptekenaar tot sportdocent en van timmerman tot filosoof. Zij vertellen je alles over wat hun beroep zo tof maakt!

De Youth Academy is speciaal voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.

Timmerman bij de Youth Academy

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK