Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wijnproeverij bij SCE

WIJNPROEVERIJ BIJ SOCIAAL CENTRUM EIJSDEN

Wijnliefhebbers opgelet!  Op 23 november as. vanaf 19:30 uur zullen Jack Roosen en Roel Theunissen een wijnproeverij bij SCE verzorgen. Jack heeft samen met enkele wijnliefhebbers twee kleine wijngaarden in Eijsden (Wijndomein Caestert) en hij maakt van de druiven uit die wijngaarden prachtige wijnen. Jack Roosen: ‘De wijnen die we maken verschillen van jaar tot jaar. Dit is afhankelijk van het weer en de rijpheid van de druiven. We hebben zes verschillende druivensoorten staan waar we vele combinaties uit kunnen maken. Bij deze wijnproeverij laten we zes verschillende wijnen proeven.’ 

Ben je benieuwd naar hun hele verhaal en de wijnen die zij meebrengen, meld je dan voor 15 november aan via info@sceijsden.nl De kosten zijn €12,50 per persoon.  Let op: het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol! De bijdrage kan alleen via bankoverschrijving worden voldaan. De inschrijving is definitief zodra de betaling op de bankrekening van SCE is bijgeschreven. Na aanmelding ontvang je natuurlijk alle verdere informatie, o.a. het rekeningnummer waarop je kunt betalen. Aarzel niet te lang, kom genieten en meld je aan! 

Wijnproeverij bij SCE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK