Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Geslaagde themabijeenkomst 'Bewegen met plezier'

Binnen Sociaal Centrum Eijsden is inmiddels een grote groep vrijwilligers en professionals actief. Allemaal doen tijdens hun (vrijwilligers)werk veel kennis en ervaring op. Om die kennis en ervaring met elkaar te kunnen delen, organiseert Sociaal Centrum Eijsden een aantal themabijeenkomsten. Zo hopen we de samenwerking tussen vrijwilligers en professionals verder te versterken.

Themabijeenkomst 'Bewegen met plezier'

Tijdens de eerste themabijeenkomst 'Bewegen met plezier' werd ingegaan op valpreventie en het inzetten van eenvoudige beweegoefeningen. Er deden maar liefst 16 deelnemers mee, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, studenten, activiteitenbegeleiders, een wijkverpleegkundige en vrijwilligers van De Hoeskaoëmer en de Zonnebloem. Ervaringen werden opgedaan door kennis te delen en een aantal oefeningen zelf te ervaren.

Training valpreventie

Afgesproken is dat er pilots gaan plaatsvinden onder begeleiding van de studenten bij o.a. De Hoeskaoëmer. Daarnaast start in september bij Fysio Willems een training valpreventie onder leiding van Paul Oosterink. Heb je interesse of vragen over de training? Neem dan contact op met Paul: paul@fysiowillems.nl.

Geslaagde themabijeenkomst 'Bewegen met plezier'

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK