Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Nieuwe laadpaal voor elektrische auto's

Na de oplaadpunten voor elektrische fietsen is er nu ook een laadpaal voor elektrische auto's. Met de plaatsing van de laadpaal helpen we mensen bij het opladen van hun elektrische auto én dragen we bij aan een groener Eijsden.

De nieuwe elektrische laadpaal is dag en nacht toegankelijk voor alle eigenaren van een elektrische auto. De paal heeft twee laadpunten, waardoor twee auto's tegelijkertijd kunnen worden opgeladen.

De stroom wordt opgewekt door onze zonnepanelen. Niet alleen wordt je auto zo opgewekt door groene stroom, maar zo levert de laadpaal ook nog extra geld voor onze stichting. En daardoor kunnen we weer nog meer leuke activiteiten organiseren!

Gebruik

Wil je de laadpaal gebruiken voor je elektrische auto? Neem dan wel een eigen laadkabel mee. Zodra de laadkamel aan de laadpaal en aan de auto is gekoppeld, houd je je energiepasje voor het witte symbool op het scherm. Hierna registreert het pasje, waardoor het laden begint.

Op werkdagen is er beperkte parkeergelegenheid op de oprit van Sociaal Centrum Eijsden. Daarom vragen we je om je auto op werkdagen tussen 17.00 en 8.00 uur op te laden. Tijdens weekenddagen is laden mogelijk zonder vaste tijden.

Let op: de laadpaal is niet geschikt voor snellading (50 of 100 Kw). Afhankelijk van het type auto duurt het laden minimaal 6 tot 10 uur. Wil je je auto liever sneller opladen? Dan verwijzen we je graag naar het snellaadstation van Shell langs de A2 ('Knuvelkes').

Nieuwe laadpaal voor elektrische auto's

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK