Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wat een mooie middag!

Zondag 15 oktober om 15 uur precies vond onder een onverwacht stralende hemel aan de voorkant van het SCE-gebouw een festiviteit plaats waarnaar iedereen die bij Sociaal Centrum Eijsden betrokken is al lang uitkeek. De onthulling van de gemozaïekte Social Sofa ‘BroenkParadies’ naar het ontwerp van beeldend kunstenaar Stan Spauwen. Onthuld door wethouder Chris Piatek van de gemeente Eijsden-Margraten en Edwin van de Graaf, de beheerder van SCE. Het officiële moment werd omlijst met een gedicht van en voorgedragen door Stan Spauwen en door muziek, verzorgd door de Limburgse troubadour Laur Rutten.

Na afloop was er ook veel belangstelling voor de eendaagse expositie van Bronkschilderijen van Stan Spauwen in samenwerking met Faezeh. Aansluitend was er gelegenheid om het glas te heffen op iedereen die dit bijzonder project mogelijk heeft gemaakt. De bank staat vanaf nu voor iedereen uitnodigend klaar voor een ontmoeting en een fijn gesprek. Een lekkere kop koffie is onder openingstijden binnen verkrijgbaar. (foto: Floor Lacroix)

Wat een mooie middag!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK