Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Sociaal Centrum Eijsden verwelkomt psychologiepraktijk Vief

Per 1 oktober start psychologiepraktijk Vief bij Sociaal Centrum Eijsden. Vanaf dan kun je elke dinsdagochtend bij hen terecht. Graag stellen Vivianne Prevoo en Victorine Brand, eigenaren van de praktijk, zich aan je voor:

Wij zijn Vivianne en Victorine, beiden woonachtig in het prachtige Heuvelland. Sinds kort zijn wij op dinsdagochtend aanwezig binnen het Sociaal Centrum Eijsden waar we gebruikmaken van een ruimte voor onze psychologiepraktijk Vief. Binnen onze praktijk bieden wij ondersteuning aan mensen om zich zo levendig en vitaal mogelijk te voelen. In het leven krijgen we te maken met veranderingen of tegenslagen waardoor we tijdelijk kunnen vastlopen. Met behulp van kortdurende behandeling willen we mensen terug in hun kracht zetten, zodat men zelf weer verder kan. Wij richten ons op het bieden van ondersteuning aan zowel volwassenen als ouderen. We komen aan huis of zien mensen binnen het Sociaal Centrum Eijsden.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over psychologiepraktijk Vief en hun behandelingen? Lees dan verder op de website of neem vrijblijvend contact met hen op:

W  www.psychologiepraktijkvief.nl
E    info@psychologiepraktijkvief.nl

Vivianne Prevoo
Telefoonnummer: +31 (0) 6 15 42 36 51

Victorine Brand
Telefoonnummer: +31 (0) 6 17 78 16 85

 

Sociaal Centrum Eijsden verwelkomt psychologiepraktijk Vief

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK