Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Kom ont-moeten bij byFERM

Sinds 1 mei verzorgt byFERM groepsactiviteiten bij Sociaal Centrum Eijsden. Door de behoefte aan steun en herkenning helpt Nadine Defesche verschillende groepen 'ont-moeten':

In mijn praktijk aan de Kramsvogel in Eijsden werk ik op een unieke manier ervaringsgericht met mensen aan thema’s op het gebied van o.a. zelfbeeld, overbelasting, werk en relatie. Daarnaast coach ik ouders in de verbinding met hun kind. Mijn motto is ‘wanneer je het even niet meer ziet, is het tijd anders te gaan kijken’.

De verbindende kracht van een groep heeft Nadine ertoe gezet om te starten met laagdrempelige workshops. Die puur gericht zijn op zelfzorg, verbinding met jezelf in contact met anderen.

 • Ouder-kind workshop
  Kwali-TIJD met je kind. Laagdrempelig, speels, leren van en met elkaar, ervaren in het nu, herinneringen maken. ‘Geïnspireerd door eigen ervaringen als leerkracht, kindercoach, oudercoach, rots&water trainer, psychodramatherapeut en als moeder.’
   
 • FERM in je lijf workshop
  Combinatie van ademwerk, lichaamswerk en mindset. Een boost voor je lichaam en geest en een cadeautje voor jezelf. ‘Hoe goed (ver)draag jij jezelf?’
   
 • FERME VROUWEN
  Een begeleide vrouwencirkel. Kernwoorden: ont-moeten & ont-wikkelen, delen & helen, (h)erkenning, geen oordelen maar voordelen, zelfzorg. 'Vrouwen die samenkomen, oeroud en zo krachtig’

 

Meer informatie?

Zou je graag meer willen weten over byFERM en de workshops die Nadine aanbiedt? Neem dan vrijblijvend contact met haar op:

+31 (0)6 21 92 33 18
nadine@byferm.nl
www.byferm.nl/defermeschool

Kom ont-moeten bij byFERM

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK