Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Start leesclub literatuur in Eijsden

Lees jij met plezier mooie boeken en wil je jouw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

Let op: wegens de huidige coronamaatregelen kan deze activiteit tijdelijk niet doorgaan.

In Eijsden start binnenkort een leesclub literatuur. In het Sociaal Centrum Eijsden is op maandag 8 november en woensdag 8 december een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Leidraad voor de groepen zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op:

Datum: maandag 8 november
Tijd: 10.00 uur

Datum: woensdag 8 december
Tijd: 9.30 uur

Datum: woensdag 8 december
Tijd: 11.00 uur

Aanmelden

Wil je graag komen? Meld je dan snel aan, want er is ruimte voor een beperkt aantal plaatsen. Dit kan via e-mail yvonne.pasmans@senia.nl of via info@heuvellandbibliotheken.nl

Start leesclub literatuur in Eijsden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK