Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Tuinliefhebbers gezocht

Niets is heerlijker dan wroeten in de aarde... toch? Greuj & Bleuj vindt in ieder geval val wel! Samen werken ze het hele jaar door in de achtertuin van Sociaal Centrum Eijsden. In de afgelopen jaren hebben ze samen hard gewerkt om een prachtige biologische moestuin aan te leggen. En ze zijn nu op zoek naar versterking!

Wanneer?

Samen zorgen jullie ervoor dat de tuin wordt bijgehouden en de groenten op tijd worden geoogst. Je kunt overdag altijd langskomen, maar op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur zijn ook de anderen aanwezig. Naast tuinieren houdt iedereen namelijk ook van gezelligheid...

Oproep

Iedereen met een voorliefde voor (moes)tuinieren is van harte welkom - of je nu een 'groentje' bent of een wandelende plantenencyclopedie. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@sceijsden.nl. Wil je graag eerst eens komen kennismaken? Loop dan op woensdagochtend gerust eens achterom.

Tuinliefhebbers gezocht

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK