Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

'Samen eten' weer een succes

Op vrijdag 24 augustus kwamen weer heel wat mensen naar het Sociaal Centrum Eijsden om samen van een heerlijke maaltijd te genieten. De ster van het voorgerecht was niemand minder dan Jan Lemmen van Levanto, die een prachtige kippensoep op tafel toverde - boordevol smaak en warmte. Het begin van een heerlijke middag vol smaken en gezelligheid! Een korte impressie van Maria Mekes.

Maar daar hield het niet op! Keurslagerij Pinkaerts zorgde voor een onweerstaanbaar hoofdgerecht: sappige gehaktballetjes in een smaakvolle tomatensaus, vergezeld door krieltjes die zo zacht waren als een wolkje. En laten we de knapperige boontjes niet vergeten die het gerecht helemaal afmaakten. 

De tafels waren gedekt, de geuren waren betoverend en de sfeer was ronduit gezellig. Samen eten verbindt mensen op een unieke manier, en die middag was daar geen uitzondering op. Het geluid van lachende stemmen vermengde zich met het gekletter van bestek en borden, terwijl we samen genoten van elkaars gezelschap en al het lekkers dat voor ons lag. 

Bedankt aan iedereen die deze bijzondere maaltijd mogelijk heeft gemaakt. Laten we blijven samenkomen, delen en genieten van deze mooie momenten. Op naar nog veel meer gezellige etentjes en onvergetelijke smaakervaringen. 

12 september a.s. komt Brasserie de Grens. Meld je tijdig aan. Dat kan via www.sceijsden.nl/sameneten. Voor deelname vragen we een bijdrage van €10 per deelnemer.

'Samen eten' weer een succes

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK