Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Laatste Samen ontbijten in 2023

3 december was de eerste zondag van december. Dus verzamelden zich vanaf 9.30 uur in Sociaal Centrum Eijsden weer een groep fans en nieuwe liefhebbers van ‘Samen Ontbijten’. En om 10 uur was elke plaats bezet. Deze keer schoven naast Eijsdenaren ook mensen uit Gronsveld, Eckelrade en Cadier en Keer aan voor een ontbijt in een gezellige Sinterklaas-sfeer. Inclusief een optreden van een aantal muzikale Pieten. Samen Sinterklaasliedjes zingen viel net als het weer uitgebreide ontbijt in de smaak.

Het was de laatste keer ‘Samen ontbijten’ in 2023. De volgende keer is op 7 januari, de eerste zondag in het nieuwe jaar. Dan zal er ongetwijfeld getoost worden op een goed en vooral gezond 2024. Wil je erbij zijn? Neem dan op tijd contact op met Wim Ringens: 06 14 686 232.

Alle vrijwilligers die elke keer deze SCE-activiteit mogelijk maken, wensen hun gasten alvast mooie en gezellige feestdagen.

Laatste Samen ontbijten in 2023

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK