Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Sociaal Centrum Eijsden krijgt ANBI-status

Sociaal Centrum Eijsden heeft de ANBI-status gekregen. Daardoor is je donatie nu fiscaal aftrekbaar als je onze stichting nu financieel steunt.

Wat is een ANBI-status?

De term 'ANBI' staat voor 'Algemeen Nut Beogende Instelling'. Daarmee worden organisaties aangeduid die zich in inzetten voor het algemeen belang van de samenleving. Voordat een organisatie deze status krijgt, moet eerst worden voldaan aan een aantal voorwaarden.

Belastingvoordeel

Als een organisatie de ANBI-status heeft gekregen, hangen daar een aantal voordelen aan vast. Zo kunnen mensen een deel van hun schenking terugkrijgen via de belasting. Daarnaast heeft de organisatie zelf ook een aantal belastingvoordelen. Hier ziet u alle voordelen op een rijtje.

Schenken aan Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden heeft sinds kort ook deze ANBI-status gekregen. Als je onze organisatie financieel steunt, kun je deze donatie aftrekken van je inkomsten- of vennootschapsbelasting. Doneren aan Sociaal Centrum Eijsden is daardoor nu extra aantrekkelijk!

Meer weten?

Wil je meer te weten komen over de belastingvoordelen van schenken aan Sociaal Centrum Eijsden? Lees dan hier verder.

Sociaal Centrum Eijsden krijgt ANBI-status

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK