Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Ook 'Samen eten' in carnavalssfeer

Bij de tweemaandelijkse activiteit ‘Samen eten bij Sociaal Centrum Eijsden’ genoten we op dinsdag 6 februari van een heerlijke maaltijd, deze keer verzorgd door Brasserie La Meuse. Het voorgerecht was een heerlijke, romige witlofsoep. Het hoofdgerecht – konijnenbout met friet en salade – en alle versieringen in de SCE-huiskamer waren al een knipoog naar deze vasteloavend. Als afsluiter verwenden de koks van La Meuse ons met een mousse van bitterkoekjes. Het was weer een samenkomst in de juiste kleuren & sfeer en met erg lekker eten. Mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de koks van La Meuse en onze vrijwilligers.

Volgende keer: IJssalon Angelati

  • Wil je ook eens zo culinair worden verwend? Donderdag 22 februari verzorgt IJssalon Angelati het volgende driegangendiner.
  • Tijd: 12:00 – 14:00 uur (inloop vanaf 11:45).
  • Kosten: 10 euro per persoon.
  • Aanmelden is nodig, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via www.sceijsden.nl/sameneten. Of bel met Maria Mekes (06 2916 0080).
Ook 'Samen eten' in carnavalssfeer
Ook 'Samen eten' in carnavalssfeer 2

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK