Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

De Muziekproeverij

Sociaal Centrum Eijsden organiseert elke tweede zondag van de maand De Muziekproeverij. Deze korte huiskamerconcerten geven je de kans om kennis te maken met verschillende soorten muziek. Op 13 februari ben je van harte welkom tijdens de eerste sessie.

Een kennismaking met muziek moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom organiseert Sociaal Centrum Eijsden vanaf nu elke maand De Muziekproeverij: een huiskamerconcert waar je kunt komen genieten van verschillende soorten muziek. De muziek wordt gespeeld door muzikanten uit de omgeving. De eerste sessie vindt plaats op:

Datum: zondag 13 februari
Tijd: 15.00 uur – 15.45 uur
Locatie: Sociaal Centrum Eijsden (Prins Hendrikstraat 21)

Tijdens deze eerste sessie musiceren Anne-Sofie Creusen en Wim Tonnaer o.a. op de dwarsfluit, altfluit en piccolo, maar ook op de sopraan- en altblokfluit. Na afloop staat er koffie en vlaai klaar en kun je ervaringen uitwisselen met mensen uit de buurt.

Corona

Het wordt gewaardeerd als je van tevoren een coronazelftest doet. Let op: deze activiteit is aangekondigd onder voorbehoud. Als het concert vanwege de coronamaatregelen niet kan doorgaan, brengen we je tijdig op de hoogte.

Handje helpen?

We vinden het fantastisch als je ons wil helpen bij het klaarzetten van stoelen, koffie en vlaai. Lijkt dat je leuk om te doen? Stuur dan een mailtje naar info@sceijsden.nl. Vrijwilligers krijgen uiteraard gratis toegang tot de Muziekproeverij.

Lees hier meer over de Muziekproeverij

De Muziekproeverij

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK