Activiteiten

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Zou je ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten? Of heb heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee.

Terug naar overzicht
 

De Kookclub

Hou jij van koken, lekker eten en een portie gezelligheid? Doe dan mee met onze Kookclub! Wie weet leer je nog nieuwe gerechten koken of heb jij nog geheime recepten die je graag met anderen wil delen.

We koken samen een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Alle deelnemers nemen zelf alleen een schort, snijplank en scherp mes mee. De kosten per kooksessie zijn 10 euro p.p.

Wanneer?

Data: elke vierde donderdag van de maand
Tijd: 18.00 - 22.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Meer weten?

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan voor de eerstvolgende keer aan via www.sceijsden.nl/kookclub. Wees er snel bij, want vol is vol.

Voor de Kookclubs geldt een maximum van 10 personen. Zodra een Kookclub vol is, kom je op de wachtlijst en krijg je bericht zodra er weer een nieuwe Kookclub van start gaat.

De Kookclub

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK