Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Cursus Beeldbellen wegens succes verlengd

Een aantal gasten van De Zonnebloem hebben de afgelopen maanden meegedaan aan de cursus Beeldbellen. In samenwerking met de Heuvelland bibliotheken start de Zonnebloem binnenkort met een nieuwe cursus om nog meer mensen te ondersteunen.

De cursus Beeldbellen is bedoeld om ouderen meer zelfredzaam te maken en eenzaamheid tegen te gaan. En gelukkig hebben we daar al een aantal mensen kunnen helpen: inmiddels zijn er tien senioren getraind om te kunnen beeldbellen.

Vanwege het groeiend aanbod van online diensten wordt binnenkort opnieuw een cursus Beeldbellen aangeboden. Omdat deze cursus eerder werd aangeboden bij de bibliotheek, wordt deze cursus georganiseerd in samenwerking met de Heuvelland bibliotheken.

Interesse in deelname?

Je kunt je interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@sceijsden.nl. Als de cursus van start gaat, zullen we je dan een bericht sturen met alle praktische informatie.

Cursus Beeldbellen wegens succes verlengd

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK