Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wandelen voor senioren

Zeker in deze tijd is het belangrijk om vitaal blijven en in contact te blijven met anderen. Speciaal voor senioren in Eijsden hebben Envida en de Gemeente Eijsden-Margraten daar iets op bedacht: een wandelclub voor mensen tussen de 70 en de 90 jaar. Sinds een aantal weken vertrekt nu elke dinsdagochtend een klein groepje wandelaars voor een mooie wandeling.

Over de wandelingen

De wandelingen starten om 11.15 uur bij Sociaal Centrum Eijsden. De organisatoren kiezen altijd een mooie route uit van zo'n 2 km, waarbij af en toe pauze wordt gehouden bij een bankje. Sommige deelnemers nemen de hond mee of gebruiken een rollator ter ondersteuning.

De wandelingen worden georganiseerd door Ankie van der Heijden (Envida) en Daisy Claessens (Gemeente Eijsden-Margaten) in samenwerking met een aantal vrijwilligers. Uiteraard wordt rekening gehouden met de actuele coronamaatregelen: in overleg met de gemeente mogen twee deelnemers samen met één trainer op 1,5 meter afstand gaan wandelen.

Meedoen?

Zou je ook graag mee willen wandelen? In verband met de coronamaatregelen willen we je vragen om je van tevoren aan te melden. Daarvoor kun je contact opnemen met Ankie van der Heijden via ankie.vanderheijden@envida.nl of 06-57 09 76 48.

Wandelen voor senioren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK