Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Knuffelgym

Vind je het leuk om samen met je (klein)kind te bewegen? Doe dan mee met Knuffelgym. De bibliotheek van Eijsden organiseert in onze inloopruimte deze heerlijke activiteit voor kinderen van 0 tot 2 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.  

Onder begeleiding van Eveline Arnold, docent muziek en bewegen, doe je spelenderwijs samen met je (klein)kind verschillende oefeningen. Ontdekken, genieten en ontspannen staat hierbij centraal. Je (klein)kind ontwikkelt hierdoor meer zelfvertrouwen en leert contact maken met anderen. Voor jezelf is het tevens een gezellige middag waarbij je ook andere ouders ontmoet.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 15 maart 2022

Tijd: 15:30 - 16:30 uur

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Heuvellandbibliotheken. Bij de organisatie houden we rekening met de actuele coronamaatregelen.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Knuffelgym Eijsden of bel +31 (0) 43 409 33 20.

Knuffelgym

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK