Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

'Samen eten' weer top, nu dankzij Eetcafé Aon 't Bat

Op 14 november verzorgde Eetcafé Aon ’t Bat in Sociaal Centrum Eijsden de zo succesvolle activiteit ‘Samen Eten’. Het voorgerecht, geëtaleerd als een kunstwerk op een etagère, zorgde meteen voor een mediterrane sfeer. Tapas, stokbrood en een mooi assortiment van vlees en vis. Het hoofdgerecht was een heerlijke wildzwijnstoof met zoete aardappelpuree en seizoensgerechten. Puur genieten dus. Afgesloten werd met nog een knaller: een duo van chocomousse en aardbeien vanille bavarois als dessert. Een perfecte balans tussen zoet en verfrissend. 

Dank aan Eetcafé Aon Bat voor deze voortreffelijke maaltijd en aan iedereen die aanwezig was om samen te genieten. Van de maaltijd en van de verbinding met elkaar.

Op donderdag 30 november verzorgt La Meuse de maaltijd en op 12 december Eetcafé Bie MeijsMeld je tijdig aan. Dat kan via www.sceijsden.nl/sameneten. Voor deelname vragen we een bijdrage van €10 p.p.

'Samen eten' weer top, nu dankzij Eetcafé Aon 't Bat

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK