Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

IJssalon Angelati verwent deelnemers aan 'Samen Eten'

Angelle en haar team van IJssalon Angelati waren op donderdag 26 oktober aan de beurt om de deelnemers aan de zo populaire SCE-activiteit ‘Samen eten’ (opnieuw volgeboekt) culinair te verrassen. Het voorgerecht was een heerlijke tomatensoep. Voor het hoofdgerecht bereidde Angelle ter plekke meer dan 50 pannenkoeken. De keuze was ruim: klassiek naturel of met appel, jam, suiker of stroop. Het nagerecht was deze keer natuurlijk ijs met slagroom en chocolade- of karamelsaus. En omdat Halloween voor de deur stond ook met een kleine spin als decoratie. De geur van de pannenkoeken en het geluid van al die vrolijke gesprekken vormden de handtekening onder deze weer zo geslaagde Samen Eten-middag in ons Sociaal Centrum. Dankjewel ijssalon Angelati voor zoveel verwennerij, de vrijwilligers voor de ondersteuning. En de vele deelnemers voor de gezelligheid en vooral de aandacht voor elkaar.

IJssalon Angelati in het monumentale pand aan Vroenhof 1 is niet alleen voor de mensen in Eijsden maar uit de hele regio een geliefd adres voor ambachtelijk ijs in 36 smaken, de lunchkaart, het uitgebreide koffie- en theeassortiment én de favoriet voor velen: oma’s warme appeltaart. Angelati is een samenvoeging van de naam Angelle van de eigenares en Gelati, het meervoud van een Italiaans ijsdessert. 

IJssalon Angelati verwent deelnemers aan 'Samen Eten'

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK