Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Nieuwe kunstexpositie: ‘Kerst en winter’

Ben jij een échte kunstliefhebber? Of vind je het gewoonweg leuk om lokale kunstwerken te bekijken? Loop dan snel bij ons binnen en bezoek onze nieuwe kunstexpositie. Laat je dit keer verrassen door de mooiste winterfoto’s uit eigen dorp.

In samenwerking met Stichting Eijsdens Verleden is er voor de tweede keer een kunstexpositie te zien op onze benedenverdieping. We hebben inmiddels een aantal gangen omgetoverd tot een ware kunstgalerie. Hier hangen momenteel verschillende fotokunstwerken met als thema: ‘Kerst en winter’. De fotokunstwerken zijn afkomstig uit de (online) beeldbank van Stichting Eijsdens Verleden en zijn gemaakt door bekende en onbekende fotografen.

De fotokunstwerken zijn te koop en kunnen tijdens de expositie gereserveerd worden. Met de opbrengst wordt onder andere de volgende expositie mogelijk gemaakt.

We vinden het belangrijk dat kunst voor iedereen toegankelijk is en willen lokale kunst dichter bij onze bezoekers brengen. Vandaar dat we samen met Stichting Eijsdens Verleden jaarlijks meerdere exposities gaan organiseren. Het is de bedoeling dat Eijsdense kunstenaars en/of kunstverengingen de mogelijkheid krijgen om hun kunst variërend van fotokunst tot schilderkunst bij ons te exposeren.

Praktische informatie

Wil jij graag de nieuwe kunstexpositie komen bekijken? Loop dan gerust eens binnen. Voor meer informatie over de aankoop van de foto’s kun je contact opnemen met info@sceijsden.nl.  

Aanmelden

Ben je zelf kunstenaar en/of lid van een kunstvereniging en lijkt het je leuk om bij ons kunstwerken te exposeren? Stuur dan een mail naar info@sceijsden.nl. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe kunstexpositie: ‘Kerst en winter’

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK