Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Betekenisvolle thema-avond over levensvragen

Dinsdagavond 27 februari vond in Sociaal Centrum Eijsden een betekenisvolle themabijeenkomst plaats over levensvragen, verlies en zingeving. Er werd samen nagedacht over wat deze begrippen voor ons betekenen. Bij het begin koos elke deelnemer een kaart die het beste bij dat moment paste. Daarna werd het waarom van deze keuzes gedeeld. Door ook de boodschap op de achterkant van de kaart te bekijken, ontdekten de deelnemers of deze overeenkwam met hun eigen gedachten en gevoelens bij het kiezen ervan.

Tijdens de presentatie werd er openlijk gesproken over persoonlijke ervaringen en inzichten. Deze uitwisseling van gedachten en gevoelens zorgden voor een waardevolle interactie en bracht iedereen dichter bij elkaar. Er ontstond binnen de groep een sterke behoefte aan een vervolg op deze avond. Dan kan men nog dieper  ingaan op deze thema's en de betekenis ervan in ieders leven. SCE en het Centrum voor Levensvragen Zuid-Limburg houden je op de hoogte als dat vervolg er komt.

Betekenisvolle thema-avond over levensvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK