Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Een winterse 'SAMEN ETEN'

Op deze alweer laatste dag van januari een terugblik op de altijd geslaagde activiteit ‘Samen Eten’. Buiten was het op donderdag 18 januari door sneeuw, wind en gladheid best riskant om naar het Sociaal Centrum te komen. Toch bereidden binnen de twee koks van Heerlijkheid Breust, het bruin eetcafé uit de Sint Martinusstraat, een echt winters hoofdgerecht: zuurkoolstampot met een lekkere gehaktbal. Frank van Wissen, die 20 jaar chef-kok was van restaurant het Hej in St. Geertruid en nu op locatie kookt of kookworkshops verzorgt, tekende voor het voor- en nagerecht: een soep van bospaddenstoelen en als nagerecht een brownie met luchtige mousse. Wie de weersomstandigheden had getrotseerd, werd door al dat lekkers ruim beloond.  

Brasserie La Meuse verzorgt op dinsdag 6 februari de volgende ‘Samen eten’ van 12.00 – 14.00 uur. Lijkt het jou ook gezellig om samen te eten? Meld je dan voor de eerstvolgende keer aan via www.sceijsden.nl/sameneten. Wil je je liever telefonisch aanmelden? Bel dan Maria Mekes via +31 (0) 6 29 16 00 80. Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen? Geef het aan ons door via info@sceijsden.nl. Voor deelname vragen we een bijdrage van €10 per deelnemer.

Een winterse 'SAMEN ETEN'
Een winterse 'SAMEN ETEN' 2

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK