Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Tweede wandelgroep gestart

De opstart van een wandelgroep blijkt een groot succes. Nadat vorige maand de eerste wandelingen zijn gemaakt, is de groep geïnteresseerden steeds groter geworden. Daarom gaat vanaf maandag 26 april een tweede wandelgroep van start.

Over de wandelingen

De wandelgroepen starten vanaf 26 april elke maandag en dinsdag om 11.15 uur bij Sociaal Centrum Eijsden. De organisatoren kiezen altijd een mooie route uit van zo'n 2 km, waarbij af en toe pauze wordt gehouden bij een bankje. Sommige deelnemers nemen de hond mee of gebruiken een rollator ter ondersteuning.

De wandelingen worden georganiseerd door social worker Ankie van der Heijden (Envida) en buurtcoach Daisy Claessens (Gemeente Eijsden-Margaten) in samenwerking met een aantal vrijwilligers. Uiteraard wordt rekening gehouden met de actuele coronamaatregelen: in overleg met de gemeente mogen twee deelnemers samen met één trainer op 1,5 meter afstand gaan wandelen.

Meedoen?

Zou je ook graag mee willen wandelen? In verband met de coronamaatregelen willen we je vragen om je van tevoren aan te melden. Daarvoor kun je contact opnemen met Ankie van der Heijden via ankie.vanderheijden@envida.nl of 06-57 09 76 48.

Tweede wandelgroep gestart

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK