Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

SAMEN ETEN: TERUG- EN VOORUITBLIK

Tussen kerst- en nieuwjaar en de aansluitende kerstvakantieweek hebben wij als werkgroep communicatie ook even wat gas teruggenomen. Aan één activiteit willen we graag toch nog aandacht besteden. Dat is aan wat het laatste evenement van 2023 in ons Sociaal Centrum was: het populaire ‘Samen eten’ op 13 december. Deze keer verzorgd door Eetcafé Bie Meijs, dat tekende voor een heerlijke kerstmaaltijd. Met Italiaanse tomatensoep met een kerstster van deeg, varkenshaas in champignonsaus, geserveerd met aardappelgarnituur en warme en koude groenten. En als toetje chocolademousse met slagroom.

Elke gast kreeg een mooie kerstkaart, ontworpen en geschreven door de SCE-vrijwilligers van deze hoog scorende activiteit. Onverwachte gasten waren er ook nog: de wijkagent kwam op alle heerlijke geuren af en de kerstman dook uit het niets op om mee te helpen bij het uitserveren van de gangen. De koks van Eetcafé Bie Meijs, de sponsoring van de Lions Club van de hoofdmaaltijd en van SCE van de wijn bij de gerechten, de gezelligheid onder de gasten en de inzet van de vrijwilligers maakten van deze middag niet alleen een geslaagde culinaire maar ook sociale afsluiting van 2023.. En natuurlijk de gezelligheid onder de gasten en de inzet van alle vrijwilligers.

Volgende keer ‘Samen Eten’

De eerste keer ‘Samen eten’ in het nieuwe jaar is gepland voor donderdag 18 januari. Deze keer verzorgd door Frank Wissen (voor- en nagerecht) en door Heerlijkheid Breust (hoofdgerecht). Wil je dit niet missen en ook een keer komen genieten van een driegangenmaaltijd in een gezellige omgeving? Je bent van harte welkom!

  • Wanneer? donderdag 18 januari.
SAMEN ETEN: TERUG- EN VOORUITBLIK
SAMEN ETEN: TERUG- EN VOORUITBLIK 2
SAMEN ETEN: TERUG- EN VOORUITBLIK 3

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK