Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Open Huis en Officiële opening

Sociaal Centrum Eijsden is sinds 1 mei 2020 open voor publiek. Sindsdien is ons mooie bewonersinitiatief uitgegroeid tot een bekend begrip binnen onze gemeente én daarbuiten. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en willen dit graag samen met jou op feestelijke wijze vieren. Daarom nodigen we je uit voor de officiële opening van onze ontmoetingsplek!

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

11.00 tot 12.00 uur   Officiële opening
12.00 tot 17.00 uur  Open Huis

Locatie: Sociaal Centrum Eijsden (Prins Hendrikstraat 21, Eijsden)

Officiële opening

Na ontvangst met koffie en thee zullen burgemeester Cox en gedeputeerde Madeleine van Toorenburg tussen 11.00 en 12.00 een bijzondere openingshandeling verrichten. Een uniek ensemble van de Koninklijke Oude Harmonie en de Koninklijke Harmonie St. Cécile zorgt voor muzikale ondersteuning. Graag heffen we daarna met jou het glas op een bruisende en duurzame toekomst voor ons bewonersinitiatief!

Wil je erbij zijn tijdens de openingshandeling? We waarderen het als je je uiterlijk 10 september aanmeldt via dit registratieformulier. Voel je vrij om dit bericht door te sturen naar andere geïnteresseerden.

Open Huis

Aansluitend ben je van harte welkom om de dag verder met ons te vieren door een bezoek te brengen aan ons ‘Open Huis’, een middag vol leuke activiteiten, muziekoptredens en heerlijke hapjes en drankjes. Zo kun je o.a. langskomen voor:

Ook zijn er de hele dag mensen van verschillende organisaties aanwezig die - in het pand of erbuiten - samenwerken met Sociaal Centrum Eijsden. Ze vertellen je graag meer over alle initiatieven onder het genot van een drankje en zelfgemaakte hapjes.

De officiële openingshandeling vormt tevens de aftrap voor de feestweek waarin je kunt binnenlopen en meedoen aan alle reguliere die dan zijn voorzien van een feestelijk tintje.

We hopen je te ontmoeten op 17 september!

Open Huis en Officiële opening

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK