Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Repair Café wordt geopend

Je kapotte spullen weggooien? Zonde en misschien helemaal niet nodig! Kom langs bij ons Repair Café en geef je spullen een tweede kans. Dit scheelt in de portemonnee en is goed voor het milieu.

Op donderdag 21 juli a.s. openen we de deuren van ons Repair Café. Voor jou een mooie gelegenheid om thuis nog eens te kijken naar spullen die niet goed meer werken en waarvan weggooien zonde is. Heb je iets liggen waarvan je niet zeker weet of het nog gemaakt kan worden? Kom dan langs voor advies. Onze handige vrijwilligers staan met allerlei gereedschap klaar om samen met jou naar je kapotte spullen te kijken.

De spullen die je kunt langsbrengen zijn: huishoudelijke
apparaten (b.v. broodrooster), muziekapparatuur (b.v. radio), tuingereedschap en speelgoed. Ook zijn er vrijwilligers aanwezig die handig zijn met de naaimachine. Zij kunnen onder andere een broek korter maken of een rits vervangen. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden, dien je dit zelf mee te nemen.

Wanneer?

Datum: elke derde donderdag van de maand (opening 21 juli a.s.)
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Sociaal Centrum Eijsden, Prins Hendrikstraat 21 te Eijsden


Aanmelden

Het Repair Café is vrij toegankelijk. Bij reparatie wordt echter een kleine bijdrage op prijs gesteld om zo de kosten van deze gezellige en duurzame activiteit te dekken. Houd er rekening mee dat we niet alles kunnen maken en dat reparatie op eigen risico is. Verder bekijken we bij drukte maximaal 1 kapot voorwerp p.p. en sluit je voor een volgend voorwerp achter in de rij aan. Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@sceijsden.nl.

Repair Café wordt geopend

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK