Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Nieuwe fototentoonstelling: Dagboek van een Herdershond

Vanaf zaterdag 8 mei is er weer een nieuwe fototentoonstelling te zien bij Sociaal Centrum Eijsden. De expositie heeft als thema: ‘Dagboek van een Herdershond’, naar aanleiding van de gelijknamige musical die momenteel te zien is in het MECC.

In de zeventiger jaren werd Eijsden uitverkoren als locatie voor de tv-opnames van de serie 'Dagboek van een Herdershond'. Jo de Meyere kreeg als kapelaan Eric Odekerke de hoofdrol. Veel Eijsdenaren zullen zich de serie nog goed herinneren en hebben misschien zelfs in de serie gefigureerd.

De expositie is wederom tot stand gekomen dankzij de samenwerking met Stichting Eijsdens Verleden. Je kunt de expositie gratis bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Naast een bezoekje aan de expositie ben je altijd welkom om een kopje koffie te drinken of mee te doen aan allerlei activiteiten.

Heb je een mooie foto gezien?

Het is mogelijk om na afloop van de tentoonstelling één of meerdere foto's te kopen voor maar € 5 per stuk. Heb je een foto gezien die je graag zou willen kopen? Stuur dan een mailtje naar info@sceijsden.nl met daarbij een duidelijke vermelding van de foto. Met jouw bijdrage wordt tevens een nieuwe tentoonstelling mogelijk gemaakt, dus kom vooral een kijkje nemen!

Nieuwe fototentoonstelling: Dagboek van een Herdershond

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK