Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Plantjesmarkt

2023 is voor Greuj en Bleuj een bijzonder jaar: dit jaar vieren ze namelijk hun 5-jarig bestaan! Dat gaan ze vieren door op zaterdag 20 mei een feestelijke plantjesmarkt te organiseren. Er zijn meer dan 100 plantjes, bloemen, groenten en kruiden te koop, dus er zit altijd wel iets voor jou bij.

Wanneer?

Datum: zaterdag 20 mei
Tijd: 10.00 - 12.30 uur
Locatie: achtertuin van Sociaal Centrum Eijsden

Wat kun je allemaal beleven?

Er is op deze ochtend van alles te doen: je kunt rondlopen in de tuin en onze beginnende 'Bronkborder' zien, mooie bloemen of beestjes maken van wilgentenen, plantjes uitzoeken of op een bankje van al het moois genieten met een hapje of een drankje. Onze vrijwilligers staan klaar om al je vragen te beantwoorden, dus kom zeker even langs om samen met ons te genieten.

Met de verkoop van al onze mooie plantjes hopen wij op een mooie opbrengst. Uiteindelijk hopen we hiermee onze groep van 20 enthousiastelingen eens in zonnetje het zonnetje zetten - zij steken immers elke week weer de handen uit de mouwen voor deze prachtige tuin!

N.B. Als je benieuwd bent welke planten er allemaal zijn, kijk dan op onze Facebook pagina!
Plantjesmarkt

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK