Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Filmavond: Bombshell

Wil je lekker in je eigen buurt een film kijken? Kom dan op naar de filmavond op vrijdag 11 maart. Ter ere van Internationale Vrouwendag kun je dit keer komen kijken naar de dramafilm Bombshell.

Nadat het programma van Fox-presentator Gretchen Carlson van primetime naar een daluur in de middag is verhuisd omdat ze niet in wilde gaan op de seksuele avances van haar baas Roger Ailes, besluit ze hem aan te klagen in de verwachting dat andere vrouwelijke collega's zich bij haar zullen aansluiten. Maar Ailes ziet er op toe dat zijn vrouwelijke presentatoren hem stuk voor stuk openlijk steunen. Alleen Fox-anchor Megyn Kelly heeft nog geen kant gekozen en komt daardoor meer en meer onder drukte staan. Ondertussen probeert Gretchens jonge, ambitieuze pupil Kayla Pospisil een wit voetje te halen bij haar baas en ondervindt ze zelf wat ze daarvoor moet doen.

Datum: vrijdag 11 maart

Tijd: 19.00 – 21.30 uur

Tijdens de pauze is het mogelijk om iets te drinken.

Aanmelden

Wil je graag film komen kijken? Meld je dan aan via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v film Eijsden. Voor deelname vragen we een kleine bijdrage van € 3,00. Leden van de bibliotheek betalen slechts € 2,00.

Filmavond: Bombshell

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK