Johan Dinjens
 

Johan Dinjens

Bestuurslid

‘Ik ben omdat wij zijn’. Deze oude Afrikaanse wijsheid is tekenend voor de manier waarop Johan Dinjens naar de wereld kijkt. Vanuit deze gedachte is hij jarenlang actief binnen de welzijnssector en gezondheidszorg. Hierbij staat het werken aan onderlinge betrokkenheid, zelfredzaamheid en het versterken van eigen regie centraal. Daarna werkt hij onder andere als onderzoeker en docent Social Work bij Zuyd Hogeschool en is hij directeur-bestuurder van een maatschappelijke provinciale organisatie.

Als inwoner van Eijsden is Johan geboeid door de (lokale) geschiedenis en wandelt hij graag in de omgeving. Samen met zijn familie en vrienden geniet hij met volle teugen van het goede van het leven. Wanneer hij de zorg voor zijn moeder overneemt, ziet hij dat goede en aandachtige zorg sleutelwoorden zijn voor mensen in een kwetsbare situatie.

Al vanaf het begin van Sociaal Centrum Eijsden voelt Johan zich al betrokken bij het initiatief. De visie van Sociaal Centrum Eijsden om een plek in ons dorp te creëren waar iedereen ertoe doet en gezien wordt, sluit naadloos aan op zijn idealen. Samen met de andere vrijwilligers is hij daarom druk aan de slag om van het voormalige Groene kruisgebouw een bruisend sociaal huis te maken waar iedereen meetelt.

Contact
info@sceijsden.nl
06-26 85 19 07

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK