Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Winkeltje voor Oekraïne

In de garage van Sociaal Centrum Eijsden is een winkeltje geopend vol kleding en verzorgingsproducten. Het is een initiatief van Get the Angels Out, een initiatief dat opstaat voor de kwetsbare mensen uit Oekraïne.

Het winkeltje is geopend op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op vertoon van een Oekraïens paspoort mag je in het winkeltje gratis spulletjes komen uitzoeken. Aan alle andere bezoekers vragen we 2 euro per artikel als bijdrage aan het initiatief.

Spullen langsbrengen?

Het initiatief kan nog veel spullen gebruiken. Ze zijn vooral nog op zoek naar: babyluiers, kinderschoenen, sneakers, menstruatieproducten, incontinentiemateriaal, verbandartikelen, shampoo, badartikelen, en zomer- en winterkleding voor kinderen, tieners en dames. Spullen langsbrengen kan bij Marlou en Geert, Catharinastraat 17 (Oost-Maarland, tel. 06 14 37 80 37.). Als je zelf geen vervoer hebt, mag je spullen ook langsbrengen bij onze beheerder Jeroen Houweling (tel. 06 57 23 55 38). Verder zijn donaties voor de onkosten van de stichting uiteraard ook van harte welkom.

Vrijwilliger worden?

Voor de uitbreiding van de winkeldagen en continuïteit is het initiatief nog op zoek naar vrijwilligers. Wil je hen graag helpen? Stuur dan een mailtje naar info@sceijsden.nl, dan brengen we je met hen in contact.

Winkeltje voor Oekraïne

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK