Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Sociaal Centrum Eijsden zoekt beheerder en verhuurt dienstwoning

Stichting Sociaal Centrum Eijsden zoekt per direct een beheerder. Gekoppeld aan de rol van beheerder komt tevens een bovenwoning beschikbaar die geldt als dienstwoning. Omdat diversiteit hoog in het vaandel staat, nodigen we iedereen uit te reageren of anderen te attenderen op deze vacature.

Beheerdersfunctie

Sociaal Centrum Eijsden ontvangt dagelijks bezoekers uit Eijsden en omgeving. Als beheerder ben je het visitekaartje van onze stichting: je zorgt ervoor dat het pand op orde is, zodat onze bezoekers zich welkom voelen.

Als beheerder ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • openen en sluiten van ramen en deuren in de ochtend en avond
  • checken of er geen onnodig licht brandt of apparatuur aanstaat
  • verrichten van kleine technische werkzaamheden
  • bijdragen aan de samenwerking met en tussen huurders, gebruikers en het bestuur
  • contact onderhouden met de Krachtenbinder die zorgt voor optimale samenhang tussen huurders, gebruikers, bezoekers en activiteiten

Voor het verrichten van de beheerdersfunctie ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De functie kan worden uitgevoerd in combinatie met andere werkzaamheden.

Met de beheerder wordt een vrijwilligerscontract afgesloten dat wordt aangegaan voor een periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid is een contract voor langere tijd mogelijk.

Woningkenmerken

Op de eerste verdieping van het pand bevindt zich de dienstwoning die exclusief bedoeld is voor de beheerder(s) (één persoon of een stel) van Sociaal Centrum Eijsden. Deze woning is voorzien van een eigen huisnummer, brievenbus en toegangsdeur en bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en een ruime slaapkamer. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een klein gedeelte van een berging naast de garage. De tuin is te gebruiken in overleg met andere huurders en gebruikers.

Huurvoorwaarden

Het huurcontract van de dienstwoning is onlosmakelijk verbonden met de taak van de beheerder en wordt daarom gelijktijdig met het vrijwilligerscontract ondertekend. De huurovereenkomst eindigt automatisch bij het beëindigen van de beheerderstaken. Het onderschrijven van de visie en missie van Sociaal Centrum Eijsden is een vereiste, evenals het naleven van het huishoudelijk reglement van stichting Sociaal Centrum Eijsden. De huur van de woning bedraagt € 647,00 (exclusief een bijdrage van €10,00 aan servicekosten en exclusief water, verwarming en elektriciteit).

Interesse?

Ben jij de beheerder die we zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons bestuur via info@sceijsden.nl. Op basis van de ingezonden brieven zal het bestuur een selectie maken of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging van de bovenwoning.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim de Jong, vicevoorzitter van Sociaal Centrum Eijsden via wimdejong@sceijsden.nl of +31 (0) 6 83 96 51 45.

 

Over stichting Sociaal Centrum Eijsden

Sociaal Centrum Eijsden is een plek van, voor en door Eijsdenaren. Een plek om te ontmoeten, een plek om een praatje te maken, een cursus te volgen, kop koffie te drinken, samen te tuinieren. Een plek waar je ontmoet en ertoe doet!

Het karakteristieke Groene Kruisgebouw fungeerde tientallen jaren als sociaal hart van Eijsden: onder andere een wijkverpleegster, een consultatiebureau, een tandartspraktijk en een ‘Hoeskoamer’ waren in het karakteristieke pand te vinden. Het pand heeft daardoor een plek in het hart van veel Eijsdenaren.

Toen het pand leeg kwam te staan heeft stichting Sociaal Centrum Eijsden het aangekocht, verbouwd en nieuw leven ingeblazen. Nu is het weer een plek waar activiteiten plaatsvinden, inwoners van Eijsden elkaar kunnen ontmoeten en waar ieder vanuit zijn eigen kennis en talenten kan voortbouwen op die van een ander.

Diverse ruimtes zijn verhuurd aan maatschappelijke organisaties zoals Envida, gemeente Eijsden-Margraten, Levanto/Radar, Fysio Willems en Studio ZenZa. Samen met hen én een grote groep vrijwilligers organiseren we diverse activiteiten voor alle leeftijden. Omdat wij als stichting geloven in krachtenbundeling: letterlijk én figuurlijk onder één dak zitten, dichtbij de mensen staan waar het om draait en sámen met hen bijdragen aan de vitaliteit van Eijsden.

Sociaal Centrum Eijsden zoekt beheerder en verhuurt dienstwoning

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK