Groene Kruisgebouw komt weer tot leven

Na ruim drie jaar hard werken komt het Groene Kruisgebouw weer tot leven. Het is ons als bewonersinitiatief gelukt onze droom een stap verder te brengen: Sociaal Centrum Eijsden wordt een feit!

Veel resultaten bereikt

De afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten: we hebben vergunningen geregeld, subsidies ontvangen en huurcontracten getekend met huurders die onderling een mooie synergie hebben. Centrale huurder wordt de Hoeskoamer vaan Eèsjde: en plek waar iedereen kan langskomen voor een kopje koffie en een praatje. Het waren spannende tijden, maar het resultaat telt. We zijn heel trots dat we volhielden en verheugen ons op het vervolg!

En hoe nu verder?

Op donderdag 10 oktober wordt om 19.00 het koopcontract getekend. Dat zal gebeuren in het Groene Kruisgebouw, zodat alle geïnteresseerden bij deze feestelijke gebeurtenis kunnen zijn. De champagne staat al koud!

De karakteristieke eigenschappen worden uiteraard behouden, maar het pand moet worden klaargemaakt voor een nieuwe toekomst. In de periode van november t/m januari wordt het Groene Kruisgebouw daarom verbouwd door Peerboom Bouw. We hopen vervolgens in februari het pand in gebruik te nemen. Tot die tijd kunt u de ontwikkelingen volgen via onze website: www.sceijsden.nl

Meer weten?

Op vrijdag 11 oktober om 19.30 uur organiseren we een informatieavond bij Heerlijkheid Breust. We vertellen u dan meer over de totstandkoming, verbouwing en invulling van het pand. Ook kunt u dan de huurders ontmoeten die samen met u het pand willen laten bruisen. Verder wordt ingegaan op hoe we uw hulp kunnen gebruiken.

We hopen u daar te ontmoeten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK