Doe mee

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen, op welke manier dan ook.

 

Ik wil meedoen aan een activiteit

Sociaal Centrum Eijsden organiseert tal van activiteiten. Zo kun je meedoen aan de wandelingen, de Beweegochtenden, het Leescafé, moestuinieren...
Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Bekijk dan ons actuele aanbod aan activiteiten in onze agenda.

Aanmelden

Per activiteit staat aangegeven hoe je je kan aanmelden.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@sceijsden.nl.

 

Ik wil vrijwilliger worden

Sociaal Centrum Eijsden wordt getrokken door een krachtig team vrijwilligers. Alle vrijwilligers zetten hun eigen talenten en passies in om onze organisatie te laten groeien. Lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten? Neem dan contact op met Maurice Haenen en Edith Harmes, coördinatoren vrijwilligers.

Contact

Maurice Haenen & Edith Harmes
Coördinatoren vrijwilligers
info@sceijsden.nl

 

 

Ik wil een ruimte huren

Inmiddels worden er al een flink wat activiteiten georganiseerd, maar in ons grote pand hebben we vaak nog een ruimte vrij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een ruimte te huren in ons pand? Neem dan contact op met Wim de Jong, vicevoorzitter en contactpersoon voor de verhuur van ruimtes.

Contact

Wim de Jong
Vicevoorzitter
wimdejong@sceijsden.nl

 

Ik wil een nieuwe activiteit organiseren

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om de verbinding te leggen tussen inwoners van Eijsden. Dus wil je graag een schildergroep, kaartclub of zangkoortje oprichten? Of heb je een ander leuk idee? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee!

Contact
Wim Ringens, Tielke Ausems, Edith Harmes, Johan Dinjens
Coördinatoren activiteiten
info@sceijsden.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK