Activiteiten

Sociaal Centrum Eijsden is een plek waar het bruist van de activiteiten, georganiseerd voor én door inwoners van Eijsden. Je bent van harte welkom om mee te doen!

Zou je ons willen helpen bij het organiseren van activiteiten? Of heb heb je zelf een leuk idee voor een nieuwe activiteit? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee.

Terug naar overzicht
 

Mediteren

Een vol hoofd en een nog vollere agenda: wie heeft er tegenwoordig geen last van? Belangrijk is dat je ook op die momenten goed voor jezelf zorgt en voorkomt dat je mentaal overloopt. Meditatie kan je daarbij helpen.

Meditatie draait om stilte. Je laat je geest volledig tot rust komen door je op je ademhaling en het hier en nu te focussen. Het belangrijkste is dat je niet probeert om je gedachten te controleren, maar ze los te laten. In de stilte die dan ontstaat, kun je beter contact maken met jezelf en met wat echt belangrijk is voor jou.

Wanneer?

Datum: elke woensdag 
Tijd: 19.30 - 20.30 uur
Zomerstop 2024: 10 juli t/m 14 augustus
 

Waar? Vanaf woensdag 21 augustus weer in het Protestants Kerkje, Wilhelminastraat 1 in Eijsden. In het najaar verhuizen we weer naar SCE. Exacte datum wordt tijdig bekend gemaakt. 

De sessies worden geleid door Harry Hofman. Tijdens de meditatie zit je twee keer twintig minuten in stilte, afgewisseld door een korte periode waarin je even in stilte de benen kunt strekken. Als je wil, kun je na afloop even napraten bij een kopje thee.

Meedoen?

Aanmelden is niet nodig; iedereen is van harte welkom. Voor deelname vragen we een bijdrage van € 2 per keer. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@sceijsden.nl of +31 (0) 6 10 73 33 27.

Zomerstop: 10 juli 2024 tot en met 14 augustus 2024

Mediteren

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK