Nieuws

Bij Sociaal Centrum Eijsden bruist het van de nieuwe plannen. Volg hier onze nieuwtjes en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Warming-up voor Koningsdag bij 'Samen Eten'

Zondag 5 mei staat in Sociaal Centrum Eijsden het ‘Samen Ontbijten’ in het teken van Bevrijdingsdag met een speciaal aangekleed Vrijheidsontbijt. Afgelopen donderdag stond ‘Samen Eten’ dankzij onze vrijwilligers al helemaal in het teken van de Koningsdag van morgen. De kleur oranje domineerde natuurlijk in de door SCE-vrijwilligers prachtig versierde eetzaal. Oranje bloemenvaasjes, oranje servetten, vrolijke slingers en ballonnen. Iedereen voelde bij binnenkomst al: dit wordt een feest. Op het menu stond een heerlijke preisoep als voorgerecht en appel-abrikozenkoek als nagerecht (van Radar). Het hoofdgerecht: kipfilet met champignonsaus, boontjes en aardappelgratin van Slagerij Erik Pinckaers uit de Kerkstraat.

Grote Koningsdag Quiz

Tussen het voor- en hoofdgerecht begon de eerste ronde van de Grote Koningsdag Quiz. Opdracht 1: beantwoord per tafel met elkaar een aantal meerkeuzevragen. De interactie die meteen tussen de tafelgasten ontstond, zorgde voor een gezellige sfeer. Opdracht 2: beantwoord nu een aantal open vragen en maak de tekst van een lied af. De zaal werd meteen gevuld met gelach en gezang en een sterk gevoel van saamhorigheid. Opdracht 3 lag klaar bij het nagerecht: beantwoord de vragen bij enkele afbeeldingen. De spanning werd ondertussen opgevoerd door na elke ronde bekend te maken welke tafel bovenaan stond. En aan het einde van de middag was de groepswinnaar bekend. In de sfeer van Koningsdag ontving de gelukkige tafel een mooi ingepakte oranje sinaasappel als beloning. Een kleine geste, maar die zorgde voor een grote glimlach op alle gezichten van de aanwezigen. En ja, een net iets grotere bij de winnaars. Kijk maar naar de foto.  

Warming-up voor Koningsdag bij 'Samen Eten'

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK