Obligatieplan - € 35.400,00 / € 50.000,00    Meer info
 

Initiatieven

Samen met de inwoners van Eijsden willen we het oude Groene Kruisgebouw opnieuw laten bruisen. En om dat aan te moedigen, bieden we sociale initiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte.

 

Greuj & Bleuj

Greuj en BleujHet initiatief Greuj en Bleuj is opgericht met als doel mensen bij elkaar te brengen door samen in de buitenlucht aan de slag te gaan. In het voorjaar van 2019 hebben ze in de ruime tuin van het Groene Kruisgebouw een moestuin aangelegd om daar groenten, fruit en andere planten te verbouwen.

De tuin staat inmiddels al in volle bloei, maar ze kunnen altijd nog extra hulp gebruiken. Ook zijn ze nog op zoek naar extra tuingereedschap. Wil je hen daarmee helpen? Of wil je je graag aansluiten bij het initiatief?

Neem dan contact op met:

Lisette Sagis
GreujenBleuj@gmail.com
06 46 62 34 58

 

Eigen ideeën?

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om de verbinding te leggen tussen inwoners van Eijsden. Dus wil je graag een schildergroep, kaartclub of zangkoortje oprichten? Wil je in het gebouw een filmavond, bloemschikmiddag of Repair Café organiseren? Of heb je een ander leuk idee? Deel het dan met ons, want we denken graag met je mee!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK