Initiatieven

Samen met de inwoners van Eijsden willen we het oude Groene Kruisgebouw opnieuw laten bruisen. En om dat aan te moedigen, bieden we sociale initiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte.

 

Spierballen gezocht!

Voor de periode van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november* zoeken wij sterke mannen en vrouwen die ons kunnen helpen bij de eerste stappen richting een Sociaal Centrum Eijsden.

We beginnen met lichte sloopwerkzaamheden. Daarbij kun je denken aan het verwijderen van vloerbedekkingen, plafonds en lichte scheidingswanden. Ervaring is niet nodig; we vragen alleen een flinke portie energie. Voor bescherming en gereedschap wordt gezorgd.

Enthousiast?

Meld je dan aan via info@sceijsden.nl!

*Je kunt zelf bepalen op welke dagen je ons wil komen helpen.

 

Greuj & Bleuj

Greuj en BleujHet initiatief Greuj en Bleuj is opgericht met als doel mensen bij elkaar te brengen door samen in de buitenlucht aan de slag te gaan. In het voorjaar van 2019 hebben ze in de ruime tuin van het Groene Kruisgebouw een moestuin aangelegd om daar groenten, fruit en andere planten te verbouwen.

De tuin staat inmiddels al in volle bloei, maar ze kunnen altijd nog extra hulp gebruiken. Ook zijn ze nog op zoek naar extra tuingereedschap. Wil je hen daarmee helpen? Of wil je je graag aansluiten bij het initiatief?

Neem dan contact op met:

Lisette Sagis
GreujenBleuj@gmail.com
06 46 62 34 58

 

Eigen ideeën?

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën om de verbinding te leggen tussen inwoners van Eijsden. Dus heb je zelf een idee en denk je dat het binnen het Sociaal Centrum Eijsden past? Deel het dan met ons!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK